Panjupukan URL ingkang aman liwat proxy non-aman niku mboten di angsal'aken.

Proxy niki mlaku saking server non-aman, ingkang gadhah arti panjupuk'an kaca saking server aman mboten di izin'aken. Bahayanipun pangguna lan server akhir menawi percaya gadhah koneksi aman antarane tiyang, déné sesambetan antarane user lan proxy ora aman lan pangupingan saget kalaksanan. Makane kuwi awak'e dhewe gadhah server ingkang aman, sakwise sedyanipun.

Proxy niki kudu di'jalak'aken saking server ingkang aman sak dhereng'e di izin'aken jmendhet kaca saking server aman sanesipun.


CGIProxy 2.1.17 - Ngunduh - safety Ngulangi Mbuka'