CGIProxy

Mulai njlajah saking proxy niki berbasis CGI ,caranipun lebet'aken URL ing ngisor niki. cuma HTTP lan FTP URL ingkang didukung. Mboten sedaya saget berfungsi (Misalipun applet Java), nanging sakabehane kaca tetep sae sae mawon.






Peraturan cookie


CGIProxy 2.1.17 - Ngunduh - safety Ngulangi Mbuka'