CGIProxy

Ngawitan browsing nganggo proxy CGI ieu kalayan ngalebetan URL di handap. Nembe HTTP sareng FTP URL anu didukung. Henteu sadaya fungsi tiasa dianggo (Misalna sababaraha applet Java), tapi sabagean ageung halaman bakal sae.






Panyetelan cookie


CGIProxy 2.1.17 - ampihan - safety Uihan deui